сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 38
home Вести

Јанушев: Просветните работници се оние кои даваат знаење и создаваат кадри, тие луѓе мора да ни бидат приоритет, од нив зависти иднината на Македонија

Јанушев: Просветните работници се оние кои даваат знаење и создаваат кадри, тие луѓе мора да ни бидат приоритет, од нив зависти иднината на Македонија

Просветните работници се оние кои даваат знаење и создаваат кадри. Тие луѓе мора да ни бидат приоритет, од нив зависти иднината на Македонија.

А, младите се оние кои ни даваат надеж дека работите можат да се поправат. Тие ни даваат енергија за борба за подобро утре.

#ИсправиСеМакедонијо, доаѓа #обнова

Коронавирус