петок, 7. август 2020. Вести денес: 109
home Вести

Јанушев: Потребно е многу работа и труд за источниот регион во целост да заживее

Јанушев: Потребно е многу работа и труд за источниот регион во целост да заживее

Ги посетивме месните комитети Моштица 1 и Моштица 2. Она што луѓето тука го кажуваат е дека власта заборавила на нив. Дека е потребно многу работа и труд за источниот регион во целост да заживее. Ние се обврзуваме токму на тоа.

#ОбноватаДоаѓа

Коронавирус