среда, 7. декември 2022. Вести денес: 177
home Вести

Јанушев по 20 часа во Собраниeтo: Со ништо нема да нѐ замолчат, ниту да нѐ одвратат од идејата да се спротивставиме на криминалот

Јанушев по 20 часа во Собраниeтo: Со ништо нема да нѐ замолчат, ниту да нѐ одвратат од идејата да се спротивставиме на криминалот

Мојот говор во раните утрински часови, после 20 часа работа. Седевме во салата со капути затоа што го исклучија греењето.

Со ништо нема да нѐ замолчат, ниту да нѐ одвратат од идејата да се спротивставиме на криминалот. Тоа е наша должност доверена од народот.

Фејсбук статус на Игор Јанушев

Qatar 2022