сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Јанушев: Од Малешевијата, од Берово и Пехчево порачавме дека обновата со сигурност доаѓа!

Јанушев: Од Малешевијата, од Берово и Пехчево порачавме дека обновата со сигурност доаѓа!

Токму од Малешевијата, од Берово и Пехчево порачавме дека обновата со сигурност доаѓа! На 15 јули сите заедно, рамо до рамо, ќе ја дочекаме најголемата победа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата. Затоа што знаеме дека она што го нудиме пред граѓаните ќе го исполниме!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус