четврток, 29. јули 2021. Вести денес: 1
home Вести

Јанушев: Ништо нема да нѐ поколеба во намерата да си ја сочуваме Македонија

Јанушев: Ништо нема да нѐ поколеба во намерата да си ја сочуваме Македонија

Граѓаните на Кочани се подготвени за #обнова, за голема победа.

Ништо нема да нѐ поколеба во намерата да си ја сочуваме Македонија.
На 15 јули да излеземе масовно и да го дадеме гласот за број 14!

#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус