недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Јанушев: Нема предавање, ќе си ја исправиме Македонија!

Јанушев: Нема предавање, ќе си ја исправиме Македонија!

Денеска бев во посета на жителите на Ранковце и Гиновци. Подготвени сме за обновата која следи после 15 јули, обединети и силни. Нема предавање, ќе си ја исправиме Македонија!

Коронавирус