понеделник, 25. септември 2023. Вести денес: 67
home Вести

Јанушев најави нов скандал

Јанушев најави нов скандал

9 милиони евра на годишно ниво за SAR & HEMS услуги (Search and Rescue & Helicopter Emergency Medical Service) и тоа со 8 годишен договор, вкупно 72 милиони евра!

Со 9 милиони евра може да се купат над 200 најсовремени амбулантни возила за прва помош или 2 современи хеликоптери за SAR & HEMS услуги!

Е дотаму оди криминално-рекетарската банда на власт на Заев!

Повеќе во прес-конференцијата во 13:00 часот.