четврток, 13. август 2020. Вести денес: 116
home Вести

Јанушев на терен: Граѓаните ја прифаќаат обновата

Јанушев на терен: Граѓаните ја прифаќаат обновата

И денеска сме меѓу граѓаните, да ги посетиме, да поразговараме. Да ја понудиме нашата програма која гарантира обнова низ цела Македонија. Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус