четврток, 13. август 2020. Вести денес: 151
home Вести

Јанушев: Младите се водечка сила во Македонија

Јанушев: Младите се водечка сила во Македонија

Младите се водечка сила во Македонија. Останете онакви какви што сте, борбени за идејата и борбени за Македонија. Од вас зависи иднината на татковината!

УМС Делчево

Коронавирус