петок, 23. јули 2021. Вести денес: 165
home Вести

Јанушев: Луѓето во верниот исток се големи патриоти, тоа се луѓе коишто секогаш ја ставаат Македонија пред сè и над сè

Јанушев: Луѓето во верниот исток се големи патриоти, тоа се луѓе коишто секогаш ја ставаат Македонија пред сè и над сè

Денеска бев во посета на Општина Петровец, Катланово. Она што го слушаме и гледаме впрочем е исто како и во целата држава. Македонскиот народ ни ја дава целосната поддршка се со цел да го победиме ова големо зло, СДСМ.

Луѓето во верниот исток се големи патриоти, тоа се луѓе коишто секогаш ја ставаат Македонија пред сè и над сè.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус