петок, 30. јули 2021. Вести денес: 156
home Вести

Јанушев: Луѓето бараат обнова, оваа сурова реалност донесена од СДСМ и Зоран Заев повеќе не ни е потребна

Јанушев: Луѓето бараат обнова, оваа сурова реалност донесена од СДСМ и Зоран Заев повеќе не ни е потребна

Поддршка од сите страни, искрена и несебична. Луѓето бараат обнова, оваа сурова реалност донесена од СДСМ и Зоран Заев повеќе не ни е потребна. Македонија мора да оди по сигурни патеки.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус