сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Јанушев: Ќе ги помагаме сите бизниси, особено оние поврзани со земјоделие

Јанушев: Ќе ги помагаме сите бизниси, особено оние поврзани со земјоделие

Ја посетивме фирмата за преработка на зрнести произвори „Слога“. Модернизацијата на производството и преработката во овој сектор е неопходна. Само на тој начин ќе имаме поквалитетно и поголемо производство.

Се обврзуваме дека како идна влада ќе ги помагаме сите бизниси, особено оние кои се поврзани и го помагаат земјоделството.

#ОдбериОбнова

Коронавирус