петок, 14. август 2020. Вести денес: 153
home Вести

Јанушев: Како и секаде, така и во Злетово се обврзавме дека секој еден зацртан проект ќе го реализираме

Јанушев: Како и секаде, така и во Злетово се обврзавме дека секој еден зацртан проект ќе го реализираме

Го посетив и Злетово. На локалните жители им ги презентирав нашите проекти и се што ние планираме да направиме во следните четири години. Како и секаде, така и во Злетово се обврзавме дека секој еден зацртан проект ќе го реализираме. Граѓаните знаат која е вистинската опција!

На 15 јули заокружи број 14!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус