сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Јанушев: Да престанеме да сонуваме и да почнеме да го градиме сонот, да почнеме да живееме како луѓе

Јанушев: Да престанеме да сонуваме и да почнеме да го градиме сонот, да почнеме да живееме како луѓе

Да престанеме да сонуваме и да почнеме да го градиме сонот, да почнеме да живееме како луѓе – како горд народ, да бидеме со подигната глава и исправена кичма!

Затоа ги повикувам незадоволните, социјално загрозените, обесправените, работниците, земјоделците, стопанствениците. Ве повикувам сите Вас да ни се приклучите.

Имаме подадена рака кон секого и за секое прашање ќе дојдеме заедно до решението. Ви ветуваме работа, извесност и иднина. Различни сме од СДСМ. Изборот е помеѓу измама и обнова, помеѓу безидејност и концепт и стратегија, помеѓу криминал и чесност… изборот е помеѓу Заев и Македонија.

#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус