четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Вести

Јанушев: Апасиев глуми опозиција, а гази снег за власта

Јанушев: Апасиев глуми опозиција, а гази снег за власта

Гледам (л)Апасиев пак е статиста на Заев, као глуми опозиција, а гази снег за власта. По цел ден дреме пред компјутер и гледа како да го надсихронизира ВМРО за да одглуми опозиција, коментира Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ.

-Ниту еден, ама буквално ниту еден удар нема направено кон Заев, само празна слама, ниту еден протест, никаков отпор.

Аматер, популиста и бледа копија! Со по некое “куре” и закана “ќе висите” е се што нуди ова “куре”.

(Л)Апасиев не е алтернатива на ВМРО, (л)Апасиев е спаринг партнер на Заев, негов полтрон.

Наместо да се занимава со Заев, ВМРО не го вади од уста, пишува Јанушев.

Коронавирус