недела, 9. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Јанушев: 40 проценти од идната влада ќе бидат жени

Јанушев: 40 проценти од идната влада ќе бидат жени

40% од членовите на новата влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат жени, ќе се бориме со родовото и семејното насилство, особено внимание ќе обрнеме на афирмација на жената земјоделец и на жените во спортот. Затоа што секоја жена е важна!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус