четврток, 23. мај 2019. Вести денес: 58
home Вести

Јане Ченто: Еден ден историјата ќе не ослободи

Јане Ченто: Еден ден историјата ќе не ослободи

Осудениот на 15 години затвор за 27ми април Јане Ченто не побара да се брани од слобода. Поради како што рече тој, може повторно на некој полицаец да му текне да лаже и со службена белешка повторно да го вратат во затворот во Шутка.

-Еден ден историјата ќе не ослободи. Да живее Република Македонија, заврши тој.