четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Вести

Јаковлевски: Ќе одиме напред за доброто на партијата, за доброто на Македонија

Јаковлевски: Ќе одиме напред за доброто на партијата, за доброто на Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е голема партија и секогаш и во минатото не само сега имало такви случки каде што влегувале луѓе кои што очигледно не и мислеле добро на партијата и добро е што претседателот Христијан Мицкоски смогна сили да расчисти со тоа крило кое што за жал тоа што го работеа ќе има долги последици кон Македонија. Ќе одиме напред за доброто на партијата, за доброто на Македонија, изјави Мане Јаковлевски еден од основачите на ВМРО-ДПМНЕ, кој присуствуваше на прославата по повод Денот на македонската револуционерна борба во Македонскиот народен театар.

Коронавирус