понеделник, 26. октомври 2020. Вести денес: 33
home Вести

Јакимовски: Ако не умрам од болест ќе умрам од смеење

Јакимовски: Ако не умрам од болест ќе умрам од смеење

АКО НЕ УМРАМ ОД БОЛЕСТ ЌЕ УМРАМ ОД СМЕЕЊЕ

Господинот Палевски објавил службени белешки од УБК во кои јас сум спомнат како дел од групата со кодно име „Атлантик“.

Оперативецот на државна безбедност известува кој за што бил задолжен во оваа „екстремистичка група“. Како што тој вели: „Стевчо Јакимовски-задолжен за контакти со српски државјани“. Епа вака да му кажам на вашето злосторничкото-предавничко здружение:

Хахаха ако не умрам од болест ќе умрам од смеење!

Глупаци-слуги на предавниците, задолжен за контакти со српски граѓани и нивните разузнавачки служби е еден член на СДСМ моментално седнат во градоначалничка фотеља на една скопска општина, кој по националност не е македонец.

За вашите безбедносно интересни сдсмовчиња белешки не пишувате! Ниту пак си гледате во вашиот двор туку очите постојано ви се кај политичките противници.
Вие функционирате по принципот: Туѓото гомно мириса а нашето не.

Да гледавте таму каде што треба Боки, Катица и Кичевскиот немаше да ве изработат како млади мајмуни. На тој што сте му дале пари да ве извести дека сум задолжен за средби со српски граѓани да му ги земете назад, ве излажал.

Ова е уште една потврда дека УБК е жива рана на македонското демократско општество. За каква институција станува збор говори фактот колку директори на УБК биле притварани.

Да ви набројам ли? Нема потреба!

Коронавирус