понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 167
home Вести

Ја слушнаа и во Солунско поле, на Олимп татнеше „Врба ми изникнала“

Ја слушнаа и во Солунско поле, на Олимп татнеше „Врба ми изникнала“

Среќата се множи кога се споделува…
Бескрајно се радувам што можам со вас да споделам еден од за мене најсреќните мигови, погледи и чувства –
највисоката точка на планнината на Боговите – МИТИКАС, ОЛИМП ( 2918 м.н.в. ).
Низ сите патешествија по патот – вие сте ми голема инспирација и ви благодарам за тоа.
На едно изгрејсонце во висините, со поглед кон Солунско поле , јас му/ви испеав песна…
– Врба ми изникнала – објави на свјото Фејсбук профил Зарина Првасевда

Најнови вести

Коронавирус