вторник, 23. јули 2019. Вести денес: 116
home Вести

Ивор Мицковски: Трагедијата кај Ласкарци е пропуст на оваа расула држава

Ивор Мицковски: Трагедијата кај Ласкарци е пропуст на оваа расула држава

Испадна дека Дурмо турс сам си правел технички преглед. Тоа е пропуст и на оваа расула држава која не може една нелегална платформа да отстрани, камоли да контролира јавна безбедност Криминалот, корупцијата, клиентелизмот, партијата и тесните интереси стојат позади оваа трагедија- анализира Ивор Мицкоски на својот Твитер профил.