петок, 31. март 2023. Вести денес: 126
home Вести

Ивор Мицковски: Покрај сметката, да кажете дали некој ќе преземе одговорност за дебаклот!

Ивор Мицковски: Покрај сметката, да кажете дали некој ќе преземе одговорност за дебаклот!

Владината забава беше и пропадна, но Владата го задржа правото да се преброи.

Наводно службите до петокот не можеле да пресметааат колку ќе чини журката, па од понеделник Владата треба да каже колку чинело слевењето во 15 градови. Сега, за понеделник, се отвора уште едно прашање што ќе треба да биде одговорено – кој ќе преземе одговорност за дебаклот.

-У понеделник покрај сметката би било убаво да кажете и дали некој ќе преземе одговорност за дебаклот- напиша Ивор Мицкоски, кој инаку со години беше голем поддржувач на СДСМ.