среда, 20. јануари 2021. Вести денес: 0
home Вести

Ивор Мицковски: Одбиле двајца кандидати со 10 и 20 годишно искуство, за човек без ден работно искуство, али син на Мира Дизел

Ивор Мицковски: Одбиле двајца кандидати со 10 и 20 годишно искуство, за човек без ден работно искуство, али син на Мира Дизел

По веста дека антикорупциска пронајде неправилности при вработувањето на синот на пратеничката на СДСМ, Мирјана Стојановска, на фејцбук, Ивор Мицковски напиша:

ЕЛЕМ го сруши митот за потребно искуство при вработување.
Се тоа да ти биле глупости.
Одбиле двајца кандидати со 10 и 20 годишно искуство, за човек без ден работно искуство, али син на Мира Дизел.
Се помладувале.

Коронавирус