среда, 21. април 2021. Вести денес: 122
home Вести

Ивор Мицковски: Министер си поднел оставка поради мобилен, нашиот Фонд за иновации дрзок и безобразен

Ивор Мицковски: Министер си поднел оставка поради мобилен, нашиот Фонд за иновации дрзок и безобразен

Норвешкиот министер за рибарство Пер Сандберг го понел службениот мобилен на одмор. Веднаш поднел оставка. Ова дебаклов и криминалов со Фондов за иновации нема крај, никој не презема одговорност. Напротив дрски и безобразни уште, пишува Ивор Мицковски, поранешен функционер во СДСМ, сега редовен критичар на состојбите во државата.

Коронавирус