среда, 19. јуни 2019. Вести денес: 35
home Вести

Ивор Мицковски: Малку е прежалосно да се гледа идеалите на Шарена како завршија на партиски маички носени единствено од партиски членови

Ивор Мицковски: Малку е прежалосно да се гледа идеалите на Шарена како завршија на партиски маички носени единствено од партиски членови

Малку е прежалосно да се гледа идеалите на Шарена како завршија на партиски маички носени единствено од партиски членови. Ова верувам ви е последното и најниско киднапирање на граѓанската борба, напиша граѓанскиот активист и поранешен функционер на СДСМ, Ивор Мицковски на Фејсбук.