петок, 25. септември 2020. Вести денес: 99
home Вести

Ивор Мицковски: Колку ли се краде сега и по која логика буџетот е 3.7 милијарди?

Ивор Мицковски: Колку ли се краде сега и по која логика буџетот е 3.7 милијарди?

Кога Грујо и Ставре правеа буџети од 3,1 милијарди евра, овие денес на власт викаа дека секоја година се краде пола милијарда. Колку ли се краде сега и по која логика буџетот е 3.7 милијарди? Инаку, за загадување годинава ќе дадат 2 милиони евра. Додајте уште 2,5 милиона, и ете колку само СДСМ или ВМРО ќе земе годинава, пишува поранешниот директор на Центарот за комуникации на СДСМ Ивор Мицкоски на својот Фејсбук профил.

Коронавирус