вторник, 17. мај 2022. Вести денес: 166
home Вести

Ивица Коневски отвори адвокатска канцеларија

Поранешниот градоначалник на скопската Општина Аеродром, Ивица Коневски отвори адвокатска канцеларија.
Ивица Коневски отвори адвокатска канцеларија

Спроед објавата на Централниот регистар тој адвокатската канцеларија „Адвокат Ивица Коневски“ ја основал на 1. јануари и истата се наоѓа во центарот на градот.

Коневски дипломирал право на Правниот факултет Јустинијан Први во Скопје.

Тој беше градоначалник на Општина Аеродром од 2009 до 2017 година.

Коронавирус