вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 43
home Вести

Исповед на жртва на мобинг: Тоа е тивок убиец, судот не ве заштитува- зборувајте гласно!

Исповед на жртва на мобинг: Тоа е тивок убиец, судот не ве заштитува- зборувајте гласно!

Соња Цветковиќ Чолакова е жена која добива отказ според неа без основа. За отказот се консултира со адвокат и одлучува на суд да докажува дека врз неа бил вршен мобинг.

Таа ќе ви рече- мобингот е тивок убиец, ви зема се, достоинството, угледот, заради него не можете да најдете друга работа, влијае на менталното здравје ваше и на вашето семејство, ви се руши светот.

И покрај тоа што сите досегашни судски спорови не ги добива, таа е решена правдата да ја бара во Стразбур, стои во сторијата на Досие.мк.

Коронавирус