вторник, 7. април 2020. Вести денес: 2
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Инспекторот Илиевски на средба во амбасадата на Германија

Инспекторот Илиевски на средба во амбасадата на Германија

Просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски, кој откри незаконски професорски звања на двајца министри од ДУИ, за што беше и деградиран од директорот на просветниот инспекторат, денеска ќе има средба на таа тема во Германската амбасада.

По средбата, инспекторот Илиевски ќе одржи прес-конференција пред амбасадата во 11 часот.

Според тврдењата на просветниот инспектор, Ѓорѓи Илиевски, кој утврди дека тројца актуелни функционери незаконски против него се води хајка поради откриениот скандал.

Коронавирус