среда, 28. октомври 2020. Вести денес: 153
home Вести

Инфо Шќип: Четири автобуси со млади од Сарај тргнaa за Германија

Инфо Шќип: Четири автобуси со млади од Сарај тргнaa за Германија

Четири автобуси со млади луѓе од Сарај вчера тргнаа за Германија, пишува порталот Shkupi.

На сликата се гледаат автобусите кои тргнуваат за во европските земји.

Оваа појава зазема загрижувачки размери во нашата земја. Оправдувањето на младите за оваа појава е економската состојба и губењето на надежта за подобар живот, анализира порталот.

Коронавирус