понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 69
home Вести

Имотот на ВМРО-ДПМНЕ замрзнат поради случаите Талир 1 и 2 – на Сандев му е наложено да не се пензионира за да врши притисок врз ВМРО-ДПМНЕ

Имотот на ВМРО-ДПМНЕ замрзнат поради случаите Талир 1 и 2 – на Сандев му е наложено да не се пензионира за да врши притисок врз ВМРО-ДПМНЕ

Имотот на ВМРО-ДПМНЕ е замрзнат како последица на случаите „Талир 1“ и „Талир 2“.

Митко Сандев е судија поротник и во двата случаи, а е во органите на партиите на пензионерите. Тој наполни 60 години. Повикан е од авторитетите во судот и му е наложено да остане и да не се пензионира, за да врши притисок врз ВМРО-ДПМНЕ.

Митко Сандев се држи спротивно од неговата волја како судија поротник и сето тоа за имотот на ВМРО-ДПМНЕ да остане заробен.

Коронавирус