четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Вести

Има и поголем хит од фрлањето на крстот во Штип: Еве што фати момчето наместо крстот во Струмица (ВИДЕО)

Има и поголем хит од фрлањето на крстот во Штип: Еве што фати момчето наместо крстот во Струмица (ВИДЕО)

Оваа година за Водици имаше навистина многу необични ситуации. Но, онаа која е најнеобична веројатно ни доаѓа од селото Владевци.

Селото кое се наоѓа на патот Струмица – Радовиш, односно помеѓу Општина Радовиш и Општина Василево, го има хитот број еден за Водици оваа година.

Млади момчиња се фрлија по крстот во ова село, а најпрво едно од момчињата го фати босилокот, но во водата не беше сигурен што е, па гордо го крена, верувајќи дека станува збор за крстот.

Но, набрзо потоа сфаќа дека се радува на босилекот, по што заедно со останатите момчиња излегоа од водата.

Коронавирус