сабота, 5. декември 2020. Вести денес: 85
home Вести

Игор Николов на средби со граѓаните на Сопиште и Студеничани

Игор Николов на средби со граѓаните на Сопиште и Студеничани

Саботно попладне со жителите на Долно Количани, во пријатна атмосфера и конструктивен разговор со член на ИК на ВМРО ДПМНЕ г.Игор Николов… Граѓаните го препознаваат чесниот и искрен пристап на ВМРО-ДПМНЕ, сите единствени во Обновата на Република Македонија!

Заедно со Членот на ИК на ВМРО ДПМНЕ г.Игор Николов, денеска остваривме дирекни средби со жителите на Сопиште, Ракотинци и Долно Соње. Поразговаравме за моменталната состојба, но и за престојната Обнова на нашата земја, за новите проекти, идеи и цврсти чекори кои идната Влада на ВМРО ДПМНЕ ќе ги реализира.
Обновата на Република Македонија е пред секој еден дом!

Коронавирус