вторник, 9. март 2021. Вести денес: 97
Во живо

Прес-конференција на Игор Јанушев

home Вести

Идната среда неработен ден

Идната среда неработен ден

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 25 декември 2019 година (среда), првиот ден на Божиќ е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед во Република Северна Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од католичка вероисповед им го честита празникот Божиќ.

Коронавирус