сабота, 28. ноември 2020. Вести денес: 77
home Вести

Хуманитарен настан во Скопје: Дружете се со членовите на „Београдски синдикат“ и донирајте за оние на кои им е најпотребно!

Хуманитарен настан во Скопје: Дружете се со членовите на „Београдски синдикат“ и донирајте за оние на кои им е најпотребно!

Во петок, 6 декември од 19 часот во „Станица 26“ во Скопје во рамки на месецот на хуманитарната акција „Подари радост“, српскиот културно информативен центар СПОНА- Скопје ќе биде домаќин на настан „Со музика и хуманост до потврдување на идентитетот“ во кој ќе учествуваат членови на „Београдски синдикат“, Феџа Димовиќ, Бошко Цирковиќ , Блажо Вујовиќ.

Влезот е бесплатен, а целиот приход од доброволниот прилог ќе биде искористен за хуманитарни цели на семејства од социјален ризик во Македонија.

Коронавирус