четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 134
home Вести

Хороскоп експрес лоз на Државна лотарија на Македонија

Под мотото „Отвори и види што носи твојот хороскопски знак денес“, Државна лотарија на Македонија внесува интересна забава за љубителите на Експрес лотаријата и астрологијата.
Хороскоп експрес лоз на Државна лотарија на Македонија

На сите уплатни места на Државна лотарија на Македонија  низ Македонија, започна со продажба втората серија од  Експрес лозот ХОРОСКОП.

Под мотото „Отвори и види што носи твојот хороскопски знак денес“, Државна лотарија на Македонија внесува интересна забава за љубителите на Експрес лотаријата и астрологијата.

Искористете ја вашата шанса, проверете дали вашиот хороскоски знак ќе ви донесе добивка денес.

Сега само со Експрес лозот Хороскоп на Државна лотарија на Македонија имате супер шанса за експресни добивки од 30  до 30.000 денари.

Со Екпрес лозот ХОРОСКОП, семејството на Инстант лотаријата добива нов член, по цена од 30 денари со многу можности за  забава и добивки.

Затоа побрзајте, земете го Експрес лозот ХОРОСКОП, проверете ја моќта на Зодијакот и уживајте во паричните добивки, бидејќи КОЈ ИГРА ТОЈ И ДОБИВА.

Најнови вести

Коронавирус