четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 88
home Вести

Граѓаните со пораки: Заев е еднаков на црнила

Граѓаните со пораки: Заев е еднаков на црнила

Заев е црнилото во Македонија, порачуваат граѓани на Македонија.

На повеќе локации, во меколку градови, вклучувајќи го и Скопје, беа истакнати платна со пораки, наменети за македонскиот премиер.

Имено, граѓаните порачуваат:

Веќе неколку пати, граѓаните искажуваат дека црнилата во Македонија се зоран Заев и СДСМ.

Ги потсетуваат на лажните ветувања, на неуспесите и неработата во сите полиња.

Граѓаните порачуваат дека нивниот живот е потежок откако СДСМ дојде на власт.

Коронавирус