петок, 19. јули 2019. Вести денес: 133
home Вести

Граѓаните револтирани: „Македонија пат“ во зимски сон, само една лента чиста на автопат!

Граѓаните револтирани: „Македонија пат“ во зимски сон, само една лента чиста на автопат!

Граѓани реагираат дека и оваа година Македонија пат не си ја врши работата. Сообраќајот се одвива отежнато и на автопат само една лента е чиста од снегот.