понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 156
home Вести

Граѓаните револтирани: Како може бесплатниот превоз да се укине среде работно време

Дел тргнаа на работа со автобус, но на враќање дома мора да си платат карта бидејќи во меѓувреме градоначалникот се продмисли.
Граѓаните револтирани: Како може бесплатниот превоз да се укине среде работно време

Градските власти апелираа граѓаните да го користат безплатниот превоз за да се намали загадувањето.

Дел тргнаа на работа со автобус, но на враќање дома мораа да си платат карта бидејќи во меѓувреме градоначалникот се продмисли.

Ова беше вчерашната судбина на многу наши сограѓани.

Коронавирус