сабота, 24. октомври 2020. Вести денес: 50
home Вести

Графит на скопските ѕидови: Што да јадат гладните во Скопје и во Македонија?

Графит на скопските ѕидови: Што да јадат гладните во Скопје и во Македонија?

Една фотографија на социјалните мрежи, сосе графитот на ѕидот во Скопје, вреди илјада зборови.

Излишно е повеќе коментирање. Во секој случај има гладни. И за власт и за залак.

Одговорот за гладните е скриен на фотографијата, но лесно ќе го пронајдете.

Коронавирус