четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 128
home Вести

„Градот Скопје веќе втора година со своја делегација не оддава почит кон нашиот Bеликан Гоце Делчев“

„Градот Скопје  веќе втора година со своја делегација не оддава почит кон нашиот Bеликан Гоце Делчев“

„Градот Скопје веќе втора година со своја делегација не оддава почит кон нашиот Bеликан ГОЦЕ ДЕЛЧЕB.
Срамно“, стои во Фејсбук статусот на Ирена Т.Попова

ЕУРО 2020

Македонија