понеделник, 18. јануари 2021. Вести денес: 28
home Вести

Градежни активности на патот меѓу Башино село и Штипска клучка

Градежни активности на патот меѓу Башино село и Штипска клучка

На автопатот А1 од Скопје кон Велес, на делот помеѓу Башино село и Штипска клучка ќе се изведуваат градежни активности, поради што ќе биде затворена левата коловозна лента од 10 до 13 часот денеска.

На местото каде ќе има градежни активности ќе биде поставена содветна сигнализација за работа на пат.

Коронавирус