вторник, 28. септември 2021. Вести денес: 50
home Вести

„Гори депонијата во Ново Село, 4 години апелираме да се реши проблемот, а власта не прави ништо- ние ќе понудиме решение и ќе го уредиме просторот“

„Гори депонијата во Ново Село, 4 години апелираме да се реши проблемот, а власта не прави ништо- ние ќе понудиме решение и ќе го уредиме просторот“

Гори депонијата во Ново Село. Четири години апелираме за решавање на проблемот за депонијата во Ново Село. Проблемот не само што не е решен, туку депонијата се зголемува. ВМРО – ДПМНЕ ќе понуди решение за овој простор, за негово оплеменување и конечно решавање, велат од ОК Ѓорче Петров ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус