сабота, 21. мај 2022. Вести денес: 31
home Вести

Голем помор на риба во реката Брегалница кај Делчево (ФОТО)

Голем помор на риба во реката Брегалница кај Делчево (ФОТО)

Голем помор на риба е забележан во реката Брегалница кај Делчево.

Угинатите риби ги забележале загрижени рибари, кои ги испратија фотографиите до КУРИР.

Инаку, големиот помор на риби е регистриран по течението на Брегалница после индустриската зона Делчево.

Коронавирус