четврток, 23. март 2023. Вести денес: 76
home Вести

Golden Art на саемот за градежништво RealExpo – посетете нè!

Golden Art на саемот за градежништво RealExpo – посетете нè!

Од 24-ти до 27-ми октомври Golden Art ќе ја претстави својата понуда на меѓународниот саем за градежништво RealExpo кој се одржува во СЦ Борис Трајковски.

-Посете го нашиот штанд во хала 2 од среда до недела и информирајте се за понудата во објектите GA07 и GA08 во Аеродром. И двата објекти се наоѓаат на одлична локација, блиску до училишта, градинки и супермаркети, а системот на градба Golden Art кој се применува кај сите наши објекти претставува гаранција дека во домот ќе уживаат и идните генерации. Бидејќи заслужувате дом. Не само стан, велат од Golden Art.

На штандот на GA ќе биде и новата маскота на Golden Art, мајстор Златко,  кој секоја недела ви ги носи најновите вести од објектите кои се во изградба.

Меѓународниот сaeм на грaдeжништвo, грaдeжни мaтeриjaли и грaдeжнa мeхaнизaциja, претставува значајна специјализирана манифестација која подразбира сестрана промоција на оваа стопанска гранка на производителите од Македонија и од странство, а работното време е секој ден од 10 до 19 часот.

loading...