понеделник, 18. јануари 2021. Вести денес: 64
home Вести

Глас за Македонија повикува на народниот протест: Сплотено против срамот и распродажбата на нашиот идентитет!

Глас за Македонија повикува на народниот протест: Сплотено против срамот и распродажбата на нашиот идентитет!

Глас за Македонија ве повикува на народниот протест вечер пред Влада!

Сплотено против срамот и распродажбата на нашиот идентитет!, напиша на својот Фејсбук профил Солза Грчева, лидер на Глас за Македонија.

Коронавирус