петок, 23. јули 2021. Вести денес: 149
home Вести

Ѓорѓиевски: Зоран Заев лаже за сѐ (видео)

Ѓорѓиевски: Зоран Заев лаже за сѐ (видео)

Зоран Заев лажеше за:
❎ убиството на Нешковски;
❎ вработување на младите;
❎ откупот на земјоделските производи;
❎ покачувањето на пензиите;
❎ изборот на јавен обвинител;
❎ промената на Уставот

Зоран Заев лажеше за сѐ❗

Народот ќе го казни на избори✔️

Коронавирус