петок, 23. јули 2021. Вести денес: 153
home Вести

Ѓорѓиевски: Тие можат да прават криминал и корупција уште повеќе, но ние нема да го дозволиме тоа!

Ѓорѓиевски: Тие можат да прават криминал и корупција уште повеќе, но ние нема да го дозволиме тоа!

Тие можат уште повеќе, но ние нема да го дозволиме тоа!

#ИсправиСеМакединијо

Коронавирус