четврток, 21. јануари 2021. Вести денес: 174
home Вести

Ѓорѓиевски: Потребна е нова стратегија и почитување за македонскиот земјоделец

Ѓорѓиевски: Потребна е нова стратегија и почитување за македонскиот земјоделец

Денеска ги посетив селата Љубинци, Петралица и Гиновци и овде како и низ сите земјоделски краеви во државата ја гледаме разочараноста на македонскиот земјоделец и гневот кон се негативно што направи оваа власт, обајви на Фејбук Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус