понеделник, 30. март 2020. Вести денес: 69
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Ѓорѓиевски: Оваа власт мора да си оди- промените почнуваат во недела

Ѓорѓиевски: Оваа власт мора да си оди- промените почнуваат во недела

Овде на југот сонцето е најсилно. Силно како победата во недела. Денес жителите на Богородица ми покажаа и уште еднаш ме уверија дека нашиот народ кога најмногу го притискаш најсилно враќа. Граѓаните сакаат право и правдина, пишува членот на ИК Орце Ѓорѓиевски на Фејсбук.

-Граѓаните сакаат достоинствено земјоделство, развиено здравство, модерно образование. Ништо од ова не е случај со СДСМ. Оваа власт мора да си оди. Промените почнуваат во недела. Масовно на 5- ти да излеземе и да гласаме за Гордана Силјановска Давкова, да бидеме почеток на промените кои сакаме да ги видиме во државата.